Új vezető az IAB Hirdetői Klub élén

2015.06.29.
 
Adverticum Zrt.

Az IAB Hungary elnöksége Gyovai Györgyit, a Nestlé kommunikációs és marketing igazgatóját kérte fel a szervezet Hirdetői Klubjának vezetésére. A szakember 2015 júliusától veszi át a hirdetői oldalon dolgozó kollégáknak szerveződött klub vezetését Tóth Gergelytől, akinek a Brain Bar Budapest irányítása és a Zirci Apátsági Sörmanufaktúra fejlesztése köti le az energiáit.

Az új vezető jövőképe:
"Célom az IAB Hirdetői Klubjának eddig elért eredményei mentén új lendületet adni, további kollégákat bevonni és egy hasznos, inspiráló fórumot biztosítani, ahol az aktuális témákról lehet - magunk közt – beszélgetni.” 

A Hirdetői Klub 2012-ben jött létre és azóta az egyik legjelentősebb kommunikációs és marketinges fórumként működik. Célja, hogy olyan hiánypótló fórumot biztosítson a vállalatok számára, amely a digitális marketing piacot érintő konkrét javaslatok és tettek megszületésének helyszínéül szolgál és amely előre lendíti az iparág és ezzel együtt a vállalatok digitális kommunikációjának a fejlődését.

Az IAB Hirdető Klub eddigi vezetője, Tóth Gergely, nyugodt szívvel adta át a stafétabotot:
“A hirdetői klub izgalmas teret adott a hirdetői kollégákkal való eszmecseréhez, az elmúlt alkalmakon komoly szakemberekkel, zárt körben beszélgethettünk az iparági jövő vízióktól, az ügynökségek - ügyfelek szerepdefinícióin át, a video formátum használatán keresztül a social CRM üzleti monetizálási lehetőségeiig. Örülök, hogy Györgyi személyében új lendületet kaphat a Klub, résztvevőként továbbra is támogatni és látogatni fogom a klub eseményeit” 

Gratulálunk a kinevezéshez!