Media Hungary 2012

2012.04.17.
 
Adverticum Zrt.
Több mint 108 előadő várja az érdeklődőket Siófokon, május 8-án és 9-én. Az idei konferencia mottója: "A pénz beszól". 

2012-ben Siófokon, az Azúr Hotel- és Konferenciaközpontban rendezik meg a Media Hungary konferenciát, melyen az Adverticum is részt vesz. Cégünk az esemény média- és szakmai támogatója is.

A rendezvénynek több mint 1200 résztvevője lesz, ahol között rádió-és televíziótársaságok, az internetes piac vezető szereplői, szakmai szervezetek képviselői, a PR-,média- és reklámpiac képviselői, valamint kormányzati intézmények, pártok szakképviselői , multinacionális cégek képviselői is képviseltetik magukat.

Idén újdonság, hogy személyre szabható a konferencia programja. Van egy facebook-alkalmazás, melyen keresztül egyénileg be lehet állítani a kívánt programokat, és a rendszer automatikus értesítést küld a kezdési időpontról.

További részletek

Dübörög a digitális reklámpiac

A harmadik negyedévben az előző negyedéves megingás után ismét két számjegyű, 11,1 százalékos növekedést mutatott a hazai digitális reklámpiac bevételi index, a NORI – tette közzé az IAB Médiaszekciója az IAB Hungary tagok bevallásai alapján. 

Országos KKV Marketing Díj

2015. november 12-én került sor az első Országos KKV Marketing Díj pályázat díjátadójára, melynek az MMSZ 26. Országos Marketing Konferenciája adott otthont. Szolgáltatói oldalról az INTREN lett Az Év Marketing partnere 2015-ben, megbízói/ügyféloldalról pedig az iData Kft. viselheti az Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2015 címet.

Digitalizálódó közterület?!

Már a közterületi hirdetések piacán is egyre gyakrabban találkozhatunk digitális megoldásokkal, amelyek jó eséllyel szállnak versenybe az online felületeken megjelenő hirdetésekkel a fogyasztók figyelméért folytatott harcban. A Marketing Week által összegyűjtött példák még csak a cél felé tett első lépéseket jelentik, de újabb löketet adnak az eddig is egyre dinamikusabban előretörő digitális piacnak.

Új sales manager az Adverticumnál

Dióssy Zsolt október 1-jén csatlakozott az Adverticum sales csapatához. Tervei között a külföldi terjeszkedés fellendítése és a magyarországi jelenlét további erősítése szerepel. “Az Adverticum Zrt. piacbővítése lesz az elsődleges prioritás a feladataim között.” -mondta el az új sales kolléga. Szerbia, Szlovákia és Horvátország mellett az északi országok felé tervez nyitást hazánk vezető hirdetés-kiszolgáló adszervere.

Idén is díjazzák az Év Honlapját!

2015-ben is kiosztják az online szakma egyik legrangosabb díját! A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által 14 éve életre hívott ’Az Év Honlapja’ pályázat szeptember 1-jén indult. A szervezők összesen 25 kategóriában várják a nevezéseket. 

Széchényi 2020

Az uniós szintű K+F+I folyamatokba való bekapcsolódás megalapozása az Adverticum Hirdetéskiszolgáló és Kereskedelmi Zrt-nél.

 

SSP szolgáltatás az Adverticumnál

Az Adverticum tartalomszolgáltatói ügyfelei automatizált (programmatic) platformon, Real Time Bidding (valós idejű licit) módon értékesíthetik weboldalaik hirdetési felületeit a legújabb SSP (supply-side platform)+ Kampánymenedzsment szolgáltatással. 

Mobil mozgás projekt

Felhasználó által végzett cselekvés okostelefonos mérőszenzorok alkalmazásával történő meghatározásához módszertan fejlesztése.

Digitális Trendmustra 2016

Avagy merre halad tovább a digitális marketing 2016-ban? Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon merre is fog továbbhaladni a digitális reklámpiac az idei évben történt változásokat követően, valamint mik lesznek azok a top témák, amelyek

Tovább ...

Weboldalunkat úgy készítettük el, hogy automatikusan a megjelenítő eszköznek megfelelő tartalmat mutassa. Amennyiben ezt meg kívánja változtatni, és készülékének jellegétől függetlenül mindig egy konkrét verziót látni, válasszon a következő listából: Teljes változat   ·   Tablet változat   ·   Mobil változat   ·   Automatikusan felismert változat