Media Hungary 2012

2012.04.17.
 
Adverticum Zrt.
Több mint 108 előadő várja az érdeklődőket Siófokon, május 8-án és 9-én. Az idei konferencia mottója: "A pénz beszól". 

2012-ben Siófokon, az Azúr Hotel- és Konferenciaközpontban rendezik meg a Media Hungary konferenciát, melyen az Adverticum is részt vesz. Cégünk az esemény média- és szakmai támogatója is.

A rendezvénynek több mint 1200 résztvevője lesz, ahol között rádió-és televíziótársaságok, az internetes piac vezető szereplői, szakmai szervezetek képviselői, a PR-,média- és reklámpiac képviselői, valamint kormányzati intézmények, pártok szakképviselői , multinacionális cégek képviselői is képviseltetik magukat.

Idén újdonság, hogy személyre szabható a konferencia programja. Van egy facebook-alkalmazás, melyen keresztül egyénileg be lehet állítani a kívánt programokat, és a rendszer automatikus értesítést küld a kezdési időpontról.

További részletek

Innovátorok találkozója

KKV-k, mikrovállalkozások és start-upok játszák a főszerepet a globális infokommunikációs ökoszisztéma minden szereplőjét magába tömörítő ITU Telecom World 2015 konferencián. Kapcsolatépítés és tudásmegosztás! Ezen hívószavakra építve rendezik meg idén az eseményt, amely az előadások és kerekasztal-megbeszélések mellett hatékony kapcsolatépítésre ad lehetőséget a résztvevők számára.

Növekvő programmatic piac Európában

70%-kal bővült az európai programozott vásárlás piaca az IAB Europe legfrissebb jelentése szerint, amellyel kapcsolatosan elmondható, hogy a tavalyi évben már 3,65 milliárdra növekedett a programozott vásárlásokból származó bevétel (2013-ban 2,14 milliárd volt). 

Negyedik alkalommal lesz Digitális Mesterkurzus

Októberben újra iskolapadba ülnek a Digitális Mesterkurzus tanulói, hiszen október 9-én ismét kezdetét veszi az online marketing szakma elismert oktatóprogramja, amelyet ezúttal is az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége közösen szervez.

SSP szolgáltatás az Adverticumnál

Az Adverticum tartalomszolgáltatói ügyfelei automatizált (programmatic) platformon, Real Time Bidding (valós idejű licit) módon értékesíthetik weboldalaik hirdetési felületeit a legújabb SSP (supply-side platform)+ Kampánymenedzsment szolgáltatással. 

Megújult statisztika felület

Mától már elérhető az Adverticum AdServer megújult statisztikai felülete és kibővült mutatószámrendszere, amelyet ügyfeleink igényei alapján a digitális trendeknek megfelelő sztenderdek figyelembe vételével fejlesztettünk. Az újítás egy fontos lépés az Adverticum részéről a valós idejű (real-time bidding) rendszerek felé vezető úton.

Programozott kreatívok?!

Az eMarketer tanulmányokat bemutató online prezentációs sorozat keretében a múlt hónapban a kreativitás és a programozott médiavásárlás kapcsolata került terítékre. Vajon jót tesz a kreativitásnak a programozottság? Milyen kreatív megoldások

Tovább ...

Globális mobilkörkép - avagy mi újság a mobilpiacon?

Mobil kell minden mennyiségben, ahogy erről minden cikkben olvashatunk. A közhellyé formálódó mobilőrületet ugyanakkor nemcsak a szavak, hanem a számok is alátámasztják, hiszen az IAB Europe , az amerikai IAB Mobile Marketing Center of Excellence

Tovább ...

Weboldalunkat úgy készítettük el, hogy automatikusan a megjelenítő eszköznek megfelelő tartalmat mutassa. Amennyiben ezt meg kívánja változtatni, és készülékének jellegétől függetlenül mindig egy konkrét verziót látni, válasszon a következő listából: Teljes változat   ·   Tablet változat   ·   Mobil változat   ·   Automatikusan felismert változat