The creative of this kind of banner is built of frames and appears as a filmstrip. The size and number of frames are optional. The seen frame of the filmstrip can be changed with scrolling.

Technical details for AdServer users: Support

Innováció a középpontban

Az október 12-15. között Budapesten megrendezésre kerülő ITU Telecom World 2015 konferencia az innovációk és a KKV-k szerepvállalására helyezi a hangsúlyt. A kezdeményezés megvalósítását az Adverticum médiatámogatóként és résztvevőként is végigkíséri, hiszen az újító szemlélet cégünk fő értékei között szerepel.

Internet Hungary az Adverticum támogatásában

Merre tart az internet milyen potenciális kitörési lehetőségeket rejt magában? Erre a kérdésre kaphatunk választ az immár 16. Internet Hungary konferencián, ahol médiatámogatóként és résztvevőként is találkozhatnak az Adverticummal az érdeklődők. Előadások, fórumok, workshopok, szakmai kiállítások és mesterkurzusok szerepelnek a kétnapos szakmai programban. Találkozunk szeptember 29-30-án Siófokon a Hotel Azúrban!n.

Új ügyfelek az Adverticumnál

Az elmúlt hónapokban több új ügyféllel is bővült az Adverticum Zrt. A Marquard Média múlt hónapban bejelentett csatlakozása mellett a Ripost Média Kft., az Élménymarketing Kft., a SIBA Tech Kft., valamint az Immoweb Kft. is az Adverticum AdServert választotta hirdetései kiszolgálásához.

Tovább növekszik a mobilhirdetések piaca

A második negyedévben a magyar gazdaság növekedése ellenére - a mobilhirdetések 80százalékos növekedése mellett -,  2,1 százalékkal csökkent a hazai digitális reklámpiaci bevételi index, a NORI – tette közzé az IAB Médiaszekciója az IAB Hungary tagok bevallásai alapján.

Világmegváltó ötletek az Adverticummal

Az Adverticum is ott lesz az idén Budapesten megrendezésre kerülő ITU World 2015 konferencián. A világ minden tájáról érkező innovátorok találkozóhelyéül szolgáló rendezvény fő célja olyan a társadalmi és gazdasági fejlődést előremozdító innovatív ötletek életre hívása, amelyek jobbá teszik a világot.

Szutor Ferenc szakértőként HTML5 vs Flash témában

Az online hirdetési piac szereplői számára az egyik legfontosabb téma mostanában a HTML5 és a Flash alapú hirdetések korszakváltásának kérdése. 

A Marquard Média is az Adverticum AdServerét válaszotta

2015 júliusától a Marquard Média az Adverticum AdServerét használja a portfóliójába tartózó online felületek hirdetéseinek kiszolgálásához. 

Munkatársakat keresünk!

Ha van némi informatikai vénád, tudod mi az az online marketing és jól beszélsz angolul, akkor ne habozz jelentkezni hozzánk!

SSP szolgáltatás az Adverticumnál

Az Adverticum tartalomszolgáltatói ügyfelei automatizált (programmatic) platformon, Real Time Bidding (valós idejű licit) módon értékesíthetik weboldalaik hirdetési felületeit a legújabb SSP (supply-side platform)+ Kampánymenedzsment szolgáltatással. 

Globális mobilkörkép - avagy mi újság a mobilpiacon?

Mobil kell minden mennyiségben, ahogy erről minden cikkben olvashatunk. A közhellyé formálódó mobilőrületet ugyanakkor nemcsak a szavak, hanem a számok is alátámasztják, hiszen az IAB Europe , az amerikai IAB Mobile Marketing Center of Excellence

Tovább ...

Hello HTML5! Viszlát Flash?

Szutor Ferenc kollégánk már szakértett a témában az IAB Hungary blogj án, de a téma megkívánta a bővített kiadást. A Flash-HTML5 korszakváltása elkerülhetetlennek látszik. A HTML5 megállíthatatlanul tör előre és  egyre égetőbb kérdéssé válik az

Tovább ...