Open Source 2012

2012.02.20.
 
Adverticum Zrt.
Idén második alkalommal rendezik meg az Open Source konferenciát, melynek többek között az Adverticum is médiatámogatója.

2012. március 7. Aréna Plaza, Cinema City

Az idei konferencia a tavalyihoz hasonlósan fórumot kíván biztosítani azoknak a cégeknek, fejlesztői csoportoknak, akik elkötelezettek az open source iránt. 

Az eseményen egyebek mellett lehetőségük lesz arra is, hogy bemutassák kínálatukat, párbeszédet folytassanak másokkal.

További információ és részletes program.

Innovátorok találkozója

KKV-k, mikrovállalkozások és start-upok játszák a főszerepet a globális infokommunikációs ökoszisztéma minden szereplőjét magába tömörítő ITU Telecom World 2015 konferencián. Kapcsolatépítés és tudásmegosztás! Ezen hívószavakra építve rendezik meg idén az eseményt, amely az előadások és kerekasztal-megbeszélések mellett hatékony kapcsolatépítésre ad lehetőséget a résztvevők számára.

Növekvő programmatic piac Európában

70%-kal bővült az európai programozott vásárlás piaca az IAB Europe legfrissebb jelentése szerint, amellyel kapcsolatosan elmondható, hogy a tavalyi évben már 3,65 milliárdra növekedett a programozott vásárlásokból származó bevétel (2013-ban 2,14 milliárd volt). 

Negyedik alkalommal lesz Digitális Mesterkurzus

Októberben újra iskolapadba ülnek a Digitális Mesterkurzus tanulói, hiszen október 9-én ismét kezdetét veszi az online marketing szakma elismert oktatóprogramja, amelyet ezúttal is az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége közösen szervez.

SSP szolgáltatás az Adverticumnál

Az Adverticum tartalomszolgáltatói ügyfelei automatizált (programmatic) platformon, Real Time Bidding (valós idejű licit) módon értékesíthetik weboldalaik hirdetési felületeit a legújabb SSP (supply-side platform)+ Kampánymenedzsment szolgáltatással. 

Megújult statisztika felület

Mától már elérhető az Adverticum AdServer megújult statisztikai felülete és kibővült mutatószámrendszere, amelyet ügyfeleink igényei alapján a digitális trendeknek megfelelő sztenderdek figyelembe vételével fejlesztettünk. Az újítás egy fontos lépés az Adverticum részéről a valós idejű (real-time bidding) rendszerek felé vezető úton.

Programozott kreatívok?!

Az eMarketer tanulmányokat bemutató online prezentációs sorozat keretében a múlt hónapban a kreativitás és a programozott médiavásárlás kapcsolata került terítékre. Vajon jót tesz a kreativitásnak a programozottság? Milyen kreatív megoldások

Tovább ...

Globális mobilkörkép - avagy mi újság a mobilpiacon?

Mobil kell minden mennyiségben, ahogy erről minden cikkben olvashatunk. A közhellyé formálódó mobilőrületet ugyanakkor nemcsak a szavak, hanem a számok is alátámasztják, hiszen az IAB Europe , az amerikai IAB Mobile Marketing Center of Excellence

Tovább ...

Weboldalunkat úgy készítettük el, hogy automatikusan a megjelenítő eszköznek megfelelő tartalmat mutassa. Amennyiben ezt meg kívánja változtatni, és készülékének jellegétől függetlenül mindig egy konkrét verziót látni, válasszon a következő listából: Teljes változat   ·   Tablet változat   ·   Mobil változat   ·   Automatikusan felismert változat