The Sticky banner appears either side of the browser window (now: at the bottom) and it remains in fixed position when scrolling. It is different from the skyscraper banner because it is not following the speed of the scrolling, not floating on the page. Its position is kept inside the browser window.

Technical details for AdServer users: Support

Új mérésügyi szervezet az IAB-nál

Mit és hogyan mérjünk? Ez a két fő kérdés, amelynek megválaszolásában az IAB Europe Brand Advertising Comittee április 23-án megjelent szakmai tervezete rendkívül nagy előrelépést jelenthet a digitális média-és hirdetési iparág számára.

Interact 2015

Három nap tömény marketingre számíthatunk az IAB Europe legnagyobb éves rendezvényén, a május 19-21. között megrendezésre kerülő Interact vándorkonferencián, amelyet ezúttal Berlinben rendeznek meg. 

 

Változások a Figyelő.hu-nál

2015. április elejétől teljesen megújul a Figyelő.hu gazdasági portál, valamint sales house partnert is választott magának.

A MediaCity Kft. online kiadványait, azaz a zászlóshajó Figyelo.hu-t, valamint a Csaladilap.hu, Foto-magazin.hu, Imp.hu portálokat és ezek mobilra optimalizált verziót az Evomedia Sales House fogja ezentúl képviselni a megkötött hirdetésértékesítési megállapodás értelmében. 

Media Hungary Konferencia

Vajon merre tart a média ökoszisztéma? A választ a kérdésre a május 12-13-án megrendezésre kerülő 20. Media Hungary konferencia adja, ahol a hazai médiavilág meghatározó vezetői és neves külföldi szakemberek számolnak be a médiapiac és a kapcsolódó iparágak legfrissebb tendenciáiról.

Látványos hirdetési megoldások az Adverticum Showroom felületén!

Feltűnő és izgalmas online hirdetési megoldások adnak inspirációt az Adverticum Showroom oldalán a hirdetőknek, ügynökségeknek és a tartalomszolgáltatóknak egyaránt. 

SSP szolgáltatás az Adverticumnál

Az Adverticum tartalomszolgáltatói ügyfelei automatizált (programmatic) platformon, Real Time Bidding (valós idejű licit) módon értékesíthetik weboldalaik hirdetési felületeit a legújabb SSP (supply-side platform)+ Kampánymenedzsment szolgáltatással. 

Infógrafika - Hogyan működik az AdServer?

Készült egy infógrafika arról, hogy hogyan működik az AdServer, amely a működését egyszerűen szemlélteti, és mégis bemutatja a lényegi elemeit.

Az új IE már nem támogatja alapból a DNT funkciót

Nem lesz alapbeállítás a Microsoft hamarosan debütáló Windows 10 böngészőjében az Internet Explorer 10 óta alapbeállításként bekapcsolt Do Not Track (DNT, azaz „ne kövess”) opció . A Microsoft április 3-án jelentette be sajtóközleményében , hogy

Tovább ...

Programmatic tudástár

A dinamikusan fejlődő digitális piacon újabb és újabb megoldások kialakulásának és elterjedésének lehetünk szemtanúi, így nem szabad hátradőlni a székünkben, hiszen pillanatok alatt átrendeződhet a médiaszíntér egy új marketingmódszer, -eszköz vagy

Tovább ...