The Sticky banner appears either side of the browser window (now: at the bottom) and it remains in fixed position when scrolling. It is different from the skyscraper banner because it is not following the speed of the scrolling, not floating on the page. Its position is kept inside the browser window.

Technical details for AdServer users: Support

IAB AdEx Benchmark az Interactról

Az Interact 2015 konferencia keretében tette közzé az IAB Europe az AdEx Benchmark 2014-es eredményeit, melyből kiderült, hogy az európai online hirdetési piac mérete tavaly meghaladta a 30 milliárd eurós szintet (€30.7bn), és az egymást követő ötödik évben is kétszámjegyű növekedést produkált (11,6%).

Lassuló növekedés a digitális hirdetési piacon

Visszafogottabb ütemben növekszik a digitális reklámpiac az IAB Hungary Adex NORI összehasonlítása szerint. A hazai piac főbb hajtóerejeként a mobil szegmenset emelte ki a közlemény, de az e-mailes hirdetések bővülése is jelentős volt. 

IAB Programmatic kérdőív

Tegyük még hatékonyabbá az automatizált vásárlás (programmatic advertising) működését és vegyünk részt az európai programmatic körkép összeállításában. Mindeössze 10 perc a kérdőív kitöltése, a válaszok azonban évekre meghatározhatják az iparági trendek alakulását.

Új mérésügyi szervezet az IAB-nál

Mit és hogyan mérjünk? Ez a két fő kérdés, amelynek megválaszolásában az IAB Europe Brand Advertising Comittee április 23-án megjelent szakmai tervezete rendkívül nagy előrelépést jelenthet a digitális média-és hirdetési iparág számára.

Látványos hirdetési megoldások az Adverticum Showroom felületén!

Feltűnő és izgalmas online hirdetési megoldások adnak inspirációt az Adverticum Showroom oldalán a hirdetőknek, ügynökségeknek és a tartalomszolgáltatóknak egyaránt. 

SSP szolgáltatás az Adverticumnál

Az Adverticum tartalomszolgáltatói ügyfelei automatizált (programmatic) platformon, Real Time Bidding (valós idejű licit) módon értékesíthetik weboldalaik hirdetési felületeit a legújabb SSP (supply-side platform)+ Kampánymenedzsment szolgáltatással. 

Infógrafika - Hogyan működik az AdServer?

Készült egy infógrafika arról, hogy hogyan működik az AdServer, amely a működését egyszerűen szemlélteti, és mégis bemutatja a lényegi elemeit.

Friss, ropogós AdEx számok Berlinből

Programmatic advertising, data, native advertising-content marketing, viewability és fraud detection témák körül forgott az Interact világa három napon át Berlinben, valamint itt tették közzé az európai online hirdetési adatok bibliáját,az AdEx

Tovább ...

Az új IE már nem támogatja alapból a DNT funkciót

Nem lesz alapbeállítás a Microsoft hamarosan debütáló Windows 10 böngészőjében az Internet Explorer 10 óta alapbeállításként bekapcsolt Do Not Track (DNT, azaz „ne kövess”) opció . A Microsoft április 3-án jelentette be sajtóközleményében , hogy

Tovább ...