Indul Az Év Honlapja pályázat

2016.08.22.
 
Adverticum Zrt.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat 15 éves pályázata - 'Az Év Honlapja' pályázat - a megszokottól eltérően, most augusztus közepén indul.

Az eddigi évekhez hasonlóan 2016-ban is kiosztják az online szakma egyik legrangosabb díját. A jubileumi évben azonban sok újdonsággal számolhatnak a nevezők. A "Honlapod a holnapod!" mottó még ma is korunk alapigazságának tekinthető. Azonban ma már nem elég csak egy platformra koncentrálni, sokkal több digitális felületen kell jelen lennünk, hogy láthatóvá váljunk ügyfeleink számára és nem utolsó sorban, maximálisan kiszolgáljuk igényeiket.

A szervezők 25 kategóriában várják a kizárólag magyar nyelvű honlapokat és egyéb kreatív technikai, valamint digitális megoldásokat. Idén is lehetőséget kapnak a fiatalok, az Ifjúsági kategóriában a 14-18 év közötti tehetségek díjmentesen jelölhetik weboldalukat a pályázatra. De természetesen a marketingkommunikáció és a digitális média területén elismert szakemberekből álló zsűri nagy kíváncsisággal várja az idei év abszolút innovatív megoldásait is.

A szervezők augusztus 15. és október 31. között fogadják a pályázatokat. A pályázat teljes ideje alatt tart a közönségszavazás is, melynek keretében bárki szimpátiáját fejezheti ki egy-egy kiválasztott honlap iránt. Az ünnepélyes díjátadóra pedig december elején kerül sor Budapesten.