Felkészítő workshopot hirdetett 'Az Év Honlapja'

2016.04.11.
 
Adverticum Zrt.

Idén 15. alkalommal rendezik meg 'Az Év Honlapja' pályázatot, mely rengeteg újítással készül az őszi időszakra. . A tavaszi, „felkészítő" workshop így kiemelt szerepet kap a projekt életében.

A workshopon a sok változtatás mellett olyan információk fognak elhangozni, melyek rendkívül hasznosak és iránymutatóak a mai világ marketingesei számára.

A 15. jubileumi évben, 'Az Év Honlapja' pályázaton többek között a kategóriák, a zsűrizési folyamat és a szempontrendszer is átalakul. A workshoppal pedig az idei év leendő nevezőit szeretné felkészíteni a zsűri arra, hogy most is igazán nívós és szakmailag kifogásolhatatlan honlapok kerüljenek ki a digitális világba.

A „Hogyan legyek Az Év Honlapja?" elnevezésű pályázati felkészítő workshopot 2016. május 11-én rendezik meg az Expo Hotel Panoráma termében. Az előadók között köszönthetjük majd többek között Varga Istvánt, 'Az Év Honlapja' pályázat alapítóját, Klausz Melindát (Klausz Social Group), Papp Gábort (The Pitch), Fazekas Lászlót (MÜPA) és Biri Mátyást (Growth Panda Agency) is.

A workshop teljes programja és a jelentkezési feltételek itt érhetők el.