21 éves a Media Hungary

2016.04.11.
 
Adverticum Zrt.

A Media Hungary 2016 konferencián a témafelvető előadásokat követően rendkívül gyakorlatias, a hétköznapi munkában alkalmazható ötleteket, megoldásokat és fejlesztéseket mutatnak be a különböző médiatípusok és az ügynökségek képviselői, a piac régi és új szereplői. Az egyre tudatosabb hirdetők és fogyasztók megjelenése olyan kreatív energiákat szabadított fel az ágazatban, hogy minden bizonnyal számos új praktikával, hirdetési eszközzel, kommunikációs stratégiával megismerkedhetünk az előadásokon és beszélgetéseken.

Megpróbálják feltérképezni, hogy vajon merre tart a média ökoszisztéma? Teljes újragondolásra van szükség, vagy csak kisebb kiigazításokra, alkalmazkodva a változó üzleti környezethez? Ki hogyan reagál a változásokra, érdemes-e stratégiát alkotni és végrehajtani - vagy napról napra, taktikai döntések sorát meghozva lehet érvényesülni?

Ennek megértéséhez a Media Hungary 2016 konferencián minden szóba jöhető szempontból igyekeznek megvizsgálni a média, a reklám, a kereskedelem és egyéb kapcsolódó ágazatok korszerű összekapcsolásának módjait.

Bemutatják és megbeszélik a különböző generációk kommunikációs, médiafogyasztási és vásárlási szokásait is; a Media Hungary 2016 konferencián arra is választ keresnek, hogy hogyan változik az értéklánc szereplőinek az egymáshoz fűződő viszonya: milyen új megoldásokkal szembesítik egymást a tartalom-előállítók, kiadók, televíziós és rádiós csatornák, tartalomterjesztők, ügynökségek és hirdetők?