Országos KKV Marketing Díj

2015.11.17.
 
Adverticum Zrt.

2015. november 12-én került sor az első Országos KKV Marketing Díj pályázat díjátadójára, melynek az MMSZ 26. Országos Marketing Konferenciája adott otthont. Szolgáltatói oldalról az INTREN lett Az Év Marketing partnere 2015-ben, megbízói/ügyféloldalról pedig az iData Kft. viselheti az Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2015 címet.

A Magyar Marketing Szövetség az Országos KKV Marketing Díj pályázatot azért alapította, hogy felhívja a figyelmet a KKV-k fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére. A sikeres, hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével az MMSZ hozzájárul az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, segíti a tapasztalatcserét, s benne a cégek és a marketingesek közötti együttműködést.

Természetesen 2016-ban is kiírásra kerül az Országos KKV Marketing Díj pályázat.  A szervezők már 2016 márciusától megnyitják a pályázati lehetőséget, ezzel is segítve a cégeket, hogy egész évben tudjanak nevezni. Továbbra is tizenegy kategóriában lehet majd pályázni, a 2015. október 1. és 2016. október 15. között megvalósított, illetve megvalósuló aktivitásokkal. A pályázó cégeknek be kell mutatniuk a megvalósított marketingtevékenység előkészítésének, megvalósításának és eredményessége értékelésének folyamatát!